Uncategorized

KENALI DEMAM CAMPAK

Assalamualaikum dan selamat datang kepada semua pengunjung Journey Of Arroushd. Memandangkan sekarang cuaca tidak menentu, pagi panas petang dah hujan. Kadang-kadang tengah malam pun hujan. Perubahan suhu ini memberi kesan kepada diri kita kan kalau anda perasan kan? . Hana mula perasan bila anak Hana dah mula demam. Risau juga ni kalau anak yang demam.… Continue reading KENALI DEMAM CAMPAK

Rate this:

Uncategorized

Assalamualaikum dan selamat datang pengunjung the Journey Of Arroushd . . Hari ini, admin nak sharekan kepada semua mengenai suatu kisah berdasarkan riwayat Nabi Muhammad SAW berkaitan surah Taha. . . Surah taha ayat 1-5 ini pernah dibaca oleh Saidina Umar Al-Khattab R.A. pada saat itu, beliau belum memeluk Agama Islam, setelah membaca ayat tersebut… Continue reading

Rate this:

KANAK KANAK · Uncategorized

TIPS MELATIH DAYA TUMPUAN KANAK-KANAK

  “Anak saya tak sampai tahap hiperaktif…tapi dia punya daya tumpuan mudah terganggu. Bila buat satu-satu kerja, dia mudah beralih untuk buat kerja lain tanpa habiskan kerja yang sebelum ni…”   “Tadi, masa nak ambil dia di sekolah, cikgu cakap, bila cikgu mengajar dan meminta anak murid menulis buku, anak saya tulis kejap je. Lepas… Continue reading TIPS MELATIH DAYA TUMPUAN KANAK-KANAK

Rate this: