MOM`s TO BE

TIPS MENJELANG PERSALINAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua pengunjung entry Journey Of Arroushd  ;p Semoga sentiasa dirahmati Allah hendaknya 🙂 . . Inshaa Allah harini Hana akan sharekan tentang persediaan menjelang kelahiran. Maklumlah sejak dah nak due, macam-macam perkara dah mula di fikirkan.  Tapi kali ini, Hana taknak sharekan tentang persiapan baju dan sebagainya, tapi, Hana nak ceritakan… Continue reading TIPS MENJELANG PERSALINAN

Rate this:

MOM`s TO BE

AMALAN KETIKA HAMIL DAN MELAHIRKAN

Assalamualaikum dan selamat datang semua pembaca ke entry kali ini 🙂 Alhamdulillah….Setelah di perkenankan oleh Allah S.W.T dengan memberikan khabar gembira apabila sedikit masa lagi, anda dan pasangan bakal bergelah “ibu ayah”, “mama papa”, “mommy daddy” dan apa sahaja gelaran yang pastinya memberikan satu rasa yang sama iaitu teruja dan gembira. Sama juga macam Hana… Continue reading AMALAN KETIKA HAMIL DAN MELAHIRKAN

Rate this:

MOM`s TO BE

8 SURAH UNTUK IBU HAMIL

Assalamualaikum… Terima kasih kerana mengunjungi blog ini 🙂 In shaa Allah kali ini saya akan sharekan tentang surah-surah amalan ibu mengandung. Ia sebagai satu supliment rohani bagi para ibu dan bayi yang bakal di lahirkan. Maha suci Allah yang menciptakan manusia. Sesungguhnya Allah telah menganugerahkan pendengaran kepada bayi sejak bayi berumur 8 minggu dan pendengaran… Continue reading 8 SURAH UNTUK IBU HAMIL

Rate this:

MOM`s TO BE

OPSS!…SAYA HAMIL…APA PERLU SAYA BUAT???

Assalamualaikum… Berjumpa lagi kita di ruangan entry yang baru ni, dan…harini, hana teruja sangat nak bercerita tentang topik ni. Biasalah bila kita disahkan pregnant kan, mesti akan timbul pelbagai rasa..bercampur-campur. Rasa gembira, excited, teruja nak beritahu family. Tapi kadang-kadang kita akan timbul rasa cemas dan gelisah. 😉 Sama macam hana dulu mula-mula dapat tahu hana… Continue reading OPSS!…SAYA HAMIL…APA PERLU SAYA BUAT???

Rate this:

MOM`s TO BE

TANDA-TANDA KEHAMILAN — LIFE JOURNEY ARROUSHD

Assalamualaikum pengunjung blog Arroushd Susu Kambing. Di harap entry ini akan memberi manfaat kepada semua ya..😀 In shaa allah entry kali ini, saya nak sharekan mengenai kehamilan. Sapa tak suka kalau di sahkan mengandung kan? 😀 Berita kehamilan merupakan suatu saat yang ditunggu-tunggu oleh pasangan yang mendirikan rumah tangga. Kerana setiap keluarga mengimpikan kehadiran cahaya […]

via TANDA-TANDA KEHAMILAN — LIFE JOURNEY ARROUSHD